Band

Op een stevige swingende basis hoort natuurlijk een sprankelende melodie. Bandleider Abram brengt u die op het jazzmelodie instrument bij uitstek: de trompet. Eén goed geplaatste noot kan daarbij meer swingen dan een berg losse flodders. En wie weet pakt hij voor een mooie ballad wel zijn bugel erbij...
Robert is onze fancy toetsenist. Hij versiert de melodie als geen ander. Vanuit zijn opleiding aan het Conservatorium van Amsterdam brengt hij onnavolgbare solo's en stevige harmonie.
Met Robert als pianist wilt u geen ander meer!

Waar de drums de motor van de band vormt, is Jurriaan de
beste olie die er is. Zijn stevige toon vormt de harmonische
basis van de band. Met zowel ervaring in het Nederlands Studentenorkest als in verschillende jazzcombo's brengt hij de roots van de swing: een lekkere walking bass.
Is het een goederentrein? Is het een granaatsinslag? Nee, integendeel! Het is Jochem aan de drums!
Subtiele brushes of stevige swing? Jochem past met volume
en intensiteit perfect in uw sfeer.
  
Klassiek of jazz, Christina is van alle markten thuis. Zij volgt haar opleiding klassieke zang aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag, maar op de opname onder "Media" kunt u zelf horen dat ze minstens zo virtuoos is in het jazzidioom. Met haar swingende interpretaties van Jobim en Sinatra tot aan Julie London brengt ze de songteksten als geen ander tot leven.